Alla inlägg den 2 juni 2009

Av AnnaKarin - 2 juni 2009 23:13

Början på dagen var inte så bra. Ett jättevarsel är lagt, så vi får se hur länge till jag har jobb. Känns verkligen botten. Kanske dags att börja fila på någon affärsidé?


Fast i kväll hade KASK en liten utomhus tävling och den blev lyckad! Alltid roligt att umgås med glada och trevliga agilityfolk!

Ebba tyckte det var jättekul att få tävla. Hopploppet körde hon med Lillmatte, som tyvärr hade missat banvandringen, men vad spelar det för roll! Wille fick också göra sin debut på en uthus arena. Han skötte sig exemplarisk och diskade sig snyggt och galant, men vi jobbade tillsammans och det var det viktigaste. Sprang inte ifrån för att lätta på trycket :)

Agilityloppet fick Ebba dras med mig. Det började med en krasch in i däcket som var första hindret. Jag kom alldeles av mig, så det blev tok placeringar både här och där. MEN.....hon tog alla kontakfält och vi nollade!!!! Det blev en 2:a placering!!! Det är vi jätte nöjde med, för Ebba har inte tävlat på väldigt länge och inte har vi tränat värst mycket heller.


TACK ALLA FÖR EN TREVLIG KVÄLL!! 

Ovido - Quiz & Flashcards