Direktlänk till inlägg 19 maj 2009

Det man lånar, lämnar man tillbaka!

Av AnnaKarin - 19 maj 2009 22:59

Har varit orolig för Ebba. Hon gjorde något i fredags när hon stormade ut i trädgården för att skälla ut grannkatten. Hörde hur det rusade iväg och skällde och var på väg ut för att tysta då kom hon inlunkandes med svansen mellan benen. Hon haltade inte och verkade inte ömma.

Natten till lördagen väckte hon mig genom att pipa och flämta, men hon vägrade gå ur sängen. Fram emot lunchtid på lördagen fick jag ut henne. Sen ville hon inte gå in något mer. Hon låg under sin "korkek" (=torkvindan) i sort sätt hela dagen. Söndagen var likadan. Det verkade som att det gjorde ont när hon gick i trappor. Promenad var inga problem även om det inte blev några längre. Linnéa och Micke sa att hennes mage hade låtit väldigt mycket på lördagsnatten.

Men åt glatt och bajsade gjorde hon. Igår började hon pigga på sig och ville leka och var mer alert igen. Trappor var inte längre något problem.

Kände på henne igen och hon var som en koloss!!! Ebba brukar kännas ganska smal under lurvet, men det gjorde hon inte nu!!! Micke undrade till och med om de satte in valpar istället för att kastrera henne. För hon var verkligen klotrund.

Många tankar började röra sig i huvudet. Ska vi behöva åka till veterinären.

Men hon var verkligen piggare och jag känner mig nästan som en hypokondriker vad det gäller hundarna.

Wille och jag åkte ett kort besök till KBHK för det var ju tisdagsträning. Det vi behöver mest av i träningsform är just nu.......GILLA MATTE FAST ANDRA HUNDAR FINNS I NÄRHETEN. Stackars krake. Han har världens tråkigaste matte :(

När vi kom hem möttes vi av upprörda toner från övervåningen. Ebba hade kräkts i Linnéas rum! Och det som kommit upp var en STRUMPA!

Det var Linnéas strumpa. Vid närmare eftertanke från L, så efter det att  hon kom hem efter att hälsat på Petra, Nickie, Indra och Skurk i lördags var Ebba helt tokig i hennes fötter när hon kom hem. Så när strumporna väl åkte av satte väl Ebba i sig den! Men hon lämnade den också snällt tillbaka....om än i ett annat skick!

 
 
Kristina

Kristina

20 maj 2009 15:59

Jisses, vilken tur att den kom upp för den kunde ju fassnat!! :( Tänk om hundar kunde prata, då hade man kanske inte behövt oroa sig så mycket. Nu hoppas jag att hon mår bra igen.

Kram

http://kristinas.bloggagratis.se

 
Lotta

Lotta

22 maj 2009 18:39

Nej men fy vad, läskigt. Den kunde gjort mycket dumt i magen! Skönt att hon fick ut den. Jag kom på... Petra är ju på väg till er, kanske bäst att hon är barfota ;-)

Kram

http://www.nogg.se/nickie

 
Linda

Linda

23 maj 2009 11:21

Vilken tur att strumpan kom tillbaka! Det hade inte varit kul och den fastnat, lilla Ebba... ;)

Ja, det är nog bäst om Petra är barfota på besöket :)

Kram

http://www.mindgames.bloggagratis.se

 
Susanne & Klicka

Susanne & Klicka

28 maj 2009 21:35

Hallåj på er, vilken härlig helg det var på kennel/rasträff!! Kul att träffas och vilken härlig hund du har!!! Hoppas vi ses snart igen!

Skulle du vilja kontakta mig på mail...
susanneshundmassage@telia.com

Sköt om er!!! Mvh Susanne

http://www.klicka.cybersite.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av AnnaKarin - 14 juni 2010 22:31

Wille har gjort sommarens tävlingsdebut!!! Min egen lilla lakritsprins       Eftersom det var vi som arrangerade tävlingen så tyckte jag att det räckte med att starta endast en hund i varje lopp. Ebba fick börja och damen is still going str...

Av AnnaKarin - 13 april 2010 23:06

Ikväll träffades vi ett gäng för att träna lite lydnad. Det var ett tag sen och jag var lite ring-rostig. Wille har vårkänslor och tycker det luktar väldigt gott överallt. Bra träning i kväll var det, många som tittade på och arbetssugna voffsingar s...

Av AnnaKarin - 13 april 2010 00:04


En ligger och snarkar i soffan och den andra ligger vid det jag borde ha målat....... skönt att det alltid kommer en ny dag!     Fast nu har jag testa fördigt. Bingen nästa!     ...

Av AnnaKarin - 12 april 2010 23:04

Idag var matte lite mer på hugget i alla fall till att börja med. Hjärnan får arbeta för högtryck och man kan inte kräva för mycket. Huvudsaken är att man har kul tillsammans och att hunden känner att den lyckas trots mattes felakiga viftande. ...

Av AnnaKarin - 10 april 2010 11:03

Det är både roligt och spännande med en snabb voffsing som är superkänslig för mina signaler. Det är hög tid nu att börja handla. Ser fram emot när utomhus träningingarna börjar. Det kommer att bli riktigt bra. Vi är ett härligt gäng med fler o fler ...

Ovido - Quiz & Flashcards